Brekers Groots in Gastvrijheid

FOTOALBUM

Een prachtige impressie
van ons complete aanbod

Arrow Feesten

Bruiloften

Ik mag je.
Nee, ik mag je niet.
Ik moet je. Dat bedoel ik.

Ik heb je lief.
Nee, heb ik niet.
Ik word je lief. Dat voel ik.

Ik ga met jou.
Nee, ga ik niet.
Ik sta je bij. Beloof ik.

Ben stapel op je.
Hou je vast.
Ik hou van jou.
De grote stap is genomen; jullie gaan TROUWEN! Een leuke en drukke tijd breekt aan om jullie dag tot in de kleinste details goed voor te kunnen bereiden. De mogelijkheden om de trouwdag vorm te geven zijn enorm en jullie mogen alle keuzes maken! Eén keuze is gelukkig al duidelijk: de liefde van jouw leven! Nu de overige keuzes nog.

Trouwen is voor iedereen anders. Jullie trouwdag moet weerspiegelen wie jullie als koppel zijn. En daarom zijn wij er om jullie bij te staan; zeg JA tegen Brekers...

Bij Brekers zijn wij van mening dat iedere gelegenheid uniek is en daarom een compleet eigen invulling vereist. In een persoonlijk gesprek geven wij jullie een goede indruk van de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden.Tevens is Brekers een officiële trouwlocatie van de gemeente Schagen. Jullie kunnen dus genieten van een geheel verzorgde dag op één locatie. Willen jullie een groots feest met live muziek of toch liever een intiem diner met goede vrienden en familie? Jullie mogen het zeggen, het is jullie onvergetelijke dag!Brekers is een schitterende huwelijkslocatie, met een professioneel team van enthousiaste medewerkers en een schat aan ervaring weten wij ook jullie feest tot een succes te maken.

Jullie zijn te gast bij ons! Onze locatie beschikt over een uniek karakter, waarbij wij de culinaire invulling, de aankleding en het entertainment geheel afstemmen op jullie wensen.Een afspraak is geheel gratis en zo gemaakt. Graag nodigen wij jullie uit voor een vrijblijvend gesprek in Brekers. Wij kunnen jullie hier prettig ontvangen in een gezellige sfeer. Tevens is het mogelijk om de diverse producten te proeven en te bekijken.

Informeer vandaag nog wat Brekers voor jullie kan betekenen en maak van jullie droom, een onvergetelijke herinnering.
Brekers Foto
Brekers Foto
Brekers Foto
Brekers Foto
Brekers Foto
Brekers Foto
Brekers  Helmweg 9, 1759 NE Callantsoog  T 0224 - 581 421  E welkom@brekers.eu
HyvesTwitterFacebook