Brekers Groots in Gastvrijheid

FOTOALBUM

Een prachtige impressie
van ons complete aanbod

Brekers Binnen Barbecue

Brekers Binnen Barbecue,
altijd mogelijk, bij slecht of mooi weer!
Deze nieuwe hippe en trendy versie op fonduen en gourmetten is geboren, namelijk binnen BBQ’en op echt houtskool vanaf de tafelgrill met de originele smaken van de BBQ.

Gezellig met een stel vrienden en vriendinnen lekker tafelen terwijl iedereen ondertussen zijn of haar favoriete gerecht grilled.

Door het nieuwe rookvrije concept is het mogelijk dit zowel binnen als buiten met mooi weer op het gezellige Brekers-terras te genieten.Wij hebben per persoon een mooi vlees- en vispakket samengesteld van plusm. 300 gram grillplezier. Tevens serveren we vooraf een soepje en bij de grill-specialiteiten presenteren we frieten, salades en natuurlijk zullen de diverse sausjes niet ontbreken. Ter afsluiting hebben we een heerlijk dessert in petto. Deze 2 uur durend BBQ is uit te breiden met onbeperkt bier, fris en wijn.De Brekers Binnen Barbecue is mogelijk vanaf 4 personen en de kosten voor deze 3-gangen bedragen €25,50 p.p.

De meerprijs voor twee uurtjes onbeperkt bier, fris en wijn bedraagt €12,00 p.p. Voor meer uitbreidingen en/of vragen kunt u contact met ons opnemen.
Brekers Foto
Brekers Foto
Brekers Foto
Brekers Foto
Brekers Foto
Brekers Foto
Brekers  Helmweg 9, 1759 NE Callantsoog  T 0224 - 581 421  E welkom@brekers.eu
HyvesTwitterFacebook